Dagtocht Simonszand / oostpunt Schiermonnikoog 

We vertrekken met de MS Noordster vanuit de viserijhaven van Lauwersoog richting Schiermonnikoog. Tijdens de reis krijgt u een kopje koffie/thee en een plak koek. Na een tocht van plm. twee en een half uur zullen we bij afgaand water de boot bij de oostpunt van Schiermonnikoog op de kant zetten. Het is dan mogelijk om van boord te gaan en om het eiland onder leiding van een gids te verkennen. Het is handig om oude schoenen, een korte broek en een handdoek mee te nemen.

Daarna brengen we een bezoek aan Simonszand. Mogelijk is hier gelegenheid om van boord te gaan echter Simonszand wordt steeds kleiner en het kan zijn dat van boord gaan niet mogelijk is.

Aan boord is gedurende de tocht koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken te koop, alsmede soep en een warme worst. We raden aan zelf een lunchpakket mee brengen.

Zodra het water weer opkomt vertrekken we weer richting Lauwersoog. De gehele tocht duurt ruim 12 uur.

 

Eten en drinken
Aan boord is gedurende de tocht koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken te koop, alsmede soep en een warme worst. We raden aan zelf een lunchpakket mee brengen.

Optioneel is er een boerenkoolmaaltijd (met gehaktbal) verkrijgbaar. Wanneer u hier gebruik van wilt maken dit graag opgeven bij de reservering. Kosten hiervan zijn € 17,50 p.p.

 

Kosten
De kosten voor deze tocht bedragen € 50,00 voor volwassenen en €17,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.

 

Opgave

U kunt zich voor deze tocht per email (info(at)waddentochten.nl) of telefonisch (06-51858450) opgeven. Vermeld daarbij met hoeveel personen u aan de tocht wilt deelnemen. U krijgt van ons vervolgens een bevestiging.

 

Data:

Datum:   Vertrek:  
       
       
       

 
 

 

Joomla templates by a4joomla